Pret op de boerderij (Bij boer Sjaak)

woensdag 6 december 2023 13:23

Blikopzeewolde.nl- Boeren tuinders doorheen het hele land pakken ook dit jaar weer uit met kerst. Boeren en tuinders willen hiermee bruggen slaan in de samenleving. In Zeewolde is er pret op de boerderij bij boer Sjaak aan het Nulderpad 6. Trek je warme laarzen of schoenen aan en doe mee met de Oliebollenletterspeurtocht op ons melkveebedrijf! Wandel over ons erf en speur naar ‘oliebollen’, verstopt op geheime plekjes.

Maar er is meer! Ontrafel jij de nieuwjaarswens voor 2024? 🔍🍩 Vind alle ‘oliebollen’! 🧙‍♂️ Ontdek onze nieuwjaarswens voor 2024! 🚜 Geniet van een boerderijavontuur bij het melkveebedrijf! 👉 Deelname is: € 4,00 per gezin. Wanneer: vrijdag 29 december a.s. van 13.30 tot 15.30 uur. Aanmelden voor Pret op de Boerderij kan vanaf 6 december tot en met vrijdag 29 december 10.00 uur via dit formulier: Meld je hier aan! 

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per email. Uw emailadres en persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor bovengenoemde activiteit. Vol = vol!

Boeren en tuinders door heel Nederland organiseren in december kerstactiviteiten voor iedereen, van jong tot oud. Van verlichte trekkertochten, lichtjesroutes, oliebollenroutes en een Kapellekeswandeltocht. Er is van alles te zien en te beleven op het verlichte platteland in de decembermaand. Ook in de eerste weken van januari zijn er nog meerdere activiteiten.

Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord: “In de coronatijd zijn we begonnen met leuke en sfeervolle kerstacties. Om te zorgen voor een lichtpunt in donkere tijden. Gelukkig ligt corona nu al een tijd achter ons. Maar we gaan heel bewust door met deze activiteiten. We zien steeds meer spanningen, polarisatie en kloven in de samenleving. Juist daarom is het belangrijk om nu bruggen te slaan. Daar willen wij in helpen en we willen ook zelf het goede voorbeeld laten zien”

Het is dit jaar de vierde editie van ‘boeren en tuinders pakken uit met kerst’. Het initiatief is gestart tijdens de kerst van 2020 om voor vrolijkheid te zorgen in coronatijden. De voorgaande acties waren een groot succes. Boeren en tuinders zijn nog steeds gemotiveerd om Nederland mooier, beter en vrolijker te maken.

Deel dit artikel

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.  

  • Eikenprocessierups: meer dan alleen overlast

    Blikopzeewolde.nl- Hij is bijna elk jaar wel in het nieuws en zal bij veel mensen vooral bekend zijn om de overlast die hij kan veroorzaken: de eikenprocessierups. Maar er is veel