Seizoensstart ‘Beleef Puur Zeewolde’ afgelast. Te weinig animo

dinsdag 24 mei 2022 16:33

Klik op dit bericht en lees het hele artikel op www.blikopzeewolde.nl Een grote teleurstelling voor ‘Puur Zeewolde’. De start van het activiteitenseizoen, jaarlijks begin juni, is afgelast. Gebrek aan animo is de reden. Het aantal deelnemers blijft fors achter bij voorgaande jaren.

“Het is een enorme teleurstelling zeker omdat we deze beslissing kort voor het evenement moeten nemen”, zegt Bert van de Kieft, bestuurslid Puur Zeewolde. “Wij hebben er alles aan gedaan om mensen te enthousiasmeren om aan te haken.’ ‘Helaas lopen te veel organisaties aan tegen personele bezetting in dit Pinksterweekend”, vult secretaris Lucienne Brons aan.

Het bestuur van Puur Zeewolde wil geen afbreuk doen aan het evenement door het nu te kleinschalig te organiseren en richt zich nu op volgend jaar, waararbij er dan weer volop uitgepakt wordt.

De partijen die zich aangemeld hebben worden uitgenodigd om aan te haken bij de Havendagen dat in het weekend van 22 tot en met 24 juli georganiseerd wordt. Dit belooft een extra groots evenement te worden met diverse nieuwe programmaonderdelen.

 Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer