‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

maandag 21 november 2022 13:06

Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van Fix you en Omarm tot een heerlijk kerstrepertoire. Puur genieten van prachtige, swingende en ontroerende liedjes in de zo kenmerkende meerstemmige Angels Rule sound.Na hun overweldigende deelname aan het tv-programma ‘We want more’ staat Angels Rule stevig op de muzikale kaart. De jury met onder meer Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis was lovend: “fantastische samenzang en harmonieën”, “ook individueel zeer sterke zangers” en “kippenvel van top tot teen”. De video van hun optreden werd op social media meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.

De groep bestaande uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen weet dan ook telkens weer te verrassen en ontroeren met hun prachtige meerstemmigheid en een flinke dosis muzikaal plezier. Daarbij worden ze al 15 jaar kundig begeleid door hun vaste pianist Robert Lemmens.

‘Sparkling Christmas’: een concertbelevenis om niet te missen! Wanneer: 10 december van 20.00 – 22.00 uur. Deuren open: 19.30 uur. ,Locatie: Paviljoen De Verbeelding. Kosten: € 25,00, inclusief koffie, thee en pauzedrankje in kerstsfeer. Kaarten online te bestellen

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl

 

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • Oude foto’s Sea Level gezocht

  Blikopzeewolde.nl- De stichting Landart Flevoland vraagt iedereen die tussen eind 1996 en 1998 foto's heeft gemaakt van het kunstwerk `Sea Level', van de bouw van het kunstwerk of van de onthulling?,

  Lees meer