Start inschrijving nieuwe appartementen Ravelijn

woensdag 22 februari 2023 15:21

Blikopzeewolde.nl- De inschrijving en verkoop van de nieuwe appartementen boven de winkels in het Ravelijn start op zaterdag 4 maart. Van 10.30 tot 13.00 uur is er alle gelegenheid informatie in te winnen en een inschrijfformulier op te halen op de toekomstige bouwlocatie, Ravelijn 1 in Zeewolde. Het project omvat 29 twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van 39 tot 93 m2 en prijzen vanaf € 175.000 v.o.n. Van de  29 appartementen worden 22 appartementen te koop aangeboden, de 7 resterende appartementen worden na realisatie verhuurd. De inschrijving sluit op vrijdag 17 maart  en de uitslag van de loting wordt medio april bekend.

Ben je verhinderd op die dag dan ben je op een later tijdstip uiteraard van harte welkom op het kantoor van makelaar Hol &Pol (Gelderseweg) voor informatie en een inschrijfformulier.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 maart 2023 en de uitslag van de loting zal medio april bekend zijn.

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het