Tien kandidaten voor titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ 

maandag 26 september 2022 11:57

Blikopzeewolde-nl- Na nominatierondes van inwoners en collega-ondernemers is nu bekend welke tien ondernemers door gaan voor de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’. In alfabetische volgorde krijgen de ondernemers een bezoek van de jury: Bakker Bart, Bakkerij de Toren, Book Inn, Expert, Gebo Gelato, Modelin, Primera, Rene Tuinte, Sajon en Trendy Woodshop.

De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Johan Safaric, wethouder Helmut Hermans, winnaar van dit jaar Karin van Rijn (Bloomfields & Desjardins) en retaildeskundige Eduard Plate.

In het gesprek met de ondernemer en met het bezoek beoordelen zij waarom de betreffende ondernemer de titel verdient. Er wordt  onder meer gelet op presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant.
Op 17 november wordt tijdens de ondernemersavond een shortlist  gepresenteerd van drie centrumondernemers.  Op deze avond gebeurt hetzelfde voor de “Ondernemer van het Jaar”.

In december kan er door de inwoners van Zeewolde ook gestemd worden op de “Centrumondernemer van het jaar”. Deze stemmen maken onderdeel, naast de bevindingen van de jury tot de uiteindelijke winnaar van de Centrumondernemer van het jaar.

In januari worden de winnaars van de verkiezing “Centrumondernemer van het Jaar” en “Ondernemer van het Jaar” bekend gemaakt. Eén van de sponsors is Zeewolde Zakelijk (onderdeel van de gemeente) die de ondernemer bekend maakt die de (door hen ingestelde) aanmoedigingsprijs ontvangt.

Deel dit artikel

  • De IB-ondernemer is dit jaar de sjaak

    Blikopzeewolde.nl- Conclusie Miljoenontbijt: de IB-ondernemer is dit jaar het meest de klos. De dag na Prinsjesdag komen de Bedrijvenkring Harderwijk, Ermelo en Bedrijfskring Zeewolde volgens traditie samen om zich te laten

  • Gratis ondersteuning (nieuwe) zorgmedewerkers door loopbaancoaches

    Blikopzeewolde.nl- De zorgsector staat voor uitdagingen. Onderzoek van Flever (https://flever.nl/wp-content/uploads/2021/10/CMO_Zowelwerk_Arbeidsmarktpublicatie.pdf) voorspelt een dreigend tekort van 1500 zorgmedewerkers tot 4700 zorgmedewerkers tegen 2030. Om dit aan te pakken, is het behoud

  • Open huis bij JAM Nederland voor adoptieschool in Oeganda 

    Blikopzeewolde.nl- Zaterdag 23 september houdt JAM Nederland haar eerste open dag aan de Laan 1940/1945 nr 1. in Harderwijk. Tijdens het open huis, van 9.00 – 15.00 uur, is iedereen