Tien kandidaten voor titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ 

maandag 26 september 2022 11:57

Blikopzeewolde-nl- Na nominatierondes van inwoners en collega-ondernemers is nu bekend welke tien ondernemers door gaan voor de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’. In alfabetische volgorde krijgen de ondernemers een bezoek van de jury: Bakker Bart, Bakkerij de Toren, Book Inn, Expert, Gebo Gelato, Modelin, Primera, Rene Tuinte, Sajon en Trendy Woodshop.

De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Johan Safaric, wethouder Helmut Hermans, winnaar van dit jaar Karin van Rijn (Bloomfields & Desjardins) en retaildeskundige Eduard Plate.

In het gesprek met de ondernemer en met het bezoek beoordelen zij waarom de betreffende ondernemer de titel verdient. Er wordt  onder meer gelet op presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant.
Op 17 november wordt tijdens de ondernemersavond een shortlist  gepresenteerd van drie centrumondernemers.  Op deze avond gebeurt hetzelfde voor de “Ondernemer van het Jaar”.

In december kan er door de inwoners van Zeewolde ook gestemd worden op de “Centrumondernemer van het jaar”. Deze stemmen maken onderdeel, naast de bevindingen van de jury tot de uiteindelijke winnaar van de Centrumondernemer van het jaar.

In januari worden de winnaars van de verkiezing “Centrumondernemer van het Jaar” en “Ondernemer van het Jaar” bekend gemaakt. Eén van de sponsors is Zeewolde Zakelijk (onderdeel van de gemeente) die de ondernemer bekend maakt die de (door hen ingestelde) aanmoedigingsprijs ontvangt.

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het