Tien kandidaten voor titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ 

maandag 26 september 2022 11:57

Blikopzeewolde-nl- Na nominatierondes van inwoners en collega-ondernemers is nu bekend welke tien ondernemers door gaan voor de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’. In alfabetische volgorde krijgen de ondernemers een bezoek van de jury: Bakker Bart, Bakkerij de Toren, Book Inn, Expert, Gebo Gelato, Modelin, Primera, Rene Tuinte, Sajon en Trendy Woodshop.

De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Johan Safaric, wethouder Helmut Hermans, winnaar van dit jaar Karin van Rijn (Bloomfields & Desjardins) en retaildeskundige Eduard Plate.

In het gesprek met de ondernemer en met het bezoek beoordelen zij waarom de betreffende ondernemer de titel verdient. Er wordt  onder meer gelet op presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant.
Op 17 november wordt tijdens de ondernemersavond een shortlist  gepresenteerd van drie centrumondernemers.  Op deze avond gebeurt hetzelfde voor de “Ondernemer van het Jaar”.

In december kan er door de inwoners van Zeewolde ook gestemd worden op de “Centrumondernemer van het jaar”. Deze stemmen maken onderdeel, naast de bevindingen van de jury tot de uiteindelijke winnaar van de Centrumondernemer van het jaar.

In januari worden de winnaars van de verkiezing “Centrumondernemer van het Jaar” en “Ondernemer van het Jaar” bekend gemaakt. Eén van de sponsors is Zeewolde Zakelijk (onderdeel van de gemeente) die de ondernemer bekend maakt die de (door hen ingestelde) aanmoedigingsprijs ontvangt.

Deel dit artikel

  • Ondernemersmicrofoon: Wittenburg

    Blikopzeewolde.nl- De ondernemersmicrofoon zet leden van de Bedrijfskring in de belangstelling. Dit keer het bedrijf Wittenburg, gevestigd op het Trekkersveld. Aan het woord is Anne Looije. Wat is de

  • Bloomfields is terug!

    Blikopzeewolde.nl- Bloomfields is terug! Vanaf 17 januari is Bloomfields van Karin van Rijn weer terug in het dorp. Echter nu op een ander adres Schepenveld 12-20. Na een kleine

  • Onderzoek: kan je telefoon je gedachten lezen? Een derde van de Nederlanders denkt van wel

    Onderzoek: kan je telefoon je gedachten lezen? Een derde van de Nederlanders denkt van wel Een cybersecurity-adviseur bespreekt de mogelijke schending van privacy en veiligheid van cross-device tracking Bijna