Tien kandidaten voor titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ 

maandag 26 september 2022 11:57

Blikopzeewolde-nl- Na nominatierondes van inwoners en collega-ondernemers is nu bekend welke tien ondernemers door gaan voor de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’. In alfabetische volgorde krijgen de ondernemers een bezoek van de jury: Bakker Bart, Bakkerij de Toren, Book Inn, Expert, Gebo Gelato, Modelin, Primera, Rene Tuinte, Sajon en Trendy Woodshop.

De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Johan Safaric, wethouder Helmut Hermans, winnaar van dit jaar Karin van Rijn (Bloomfields & Desjardins) en retaildeskundige Eduard Plate.

In het gesprek met de ondernemer en met het bezoek beoordelen zij waarom de betreffende ondernemer de titel verdient. Er wordt  onder meer gelet op presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant.
Op 17 november wordt tijdens de ondernemersavond een shortlist  gepresenteerd van drie centrumondernemers.  Op deze avond gebeurt hetzelfde voor de “Ondernemer van het Jaar”.

In december kan er door de inwoners van Zeewolde ook gestemd worden op de “Centrumondernemer van het jaar”. Deze stemmen maken onderdeel, naast de bevindingen van de jury tot de uiteindelijke winnaar van de Centrumondernemer van het jaar.

In januari worden de winnaars van de verkiezing “Centrumondernemer van het Jaar” en “Ondernemer van het Jaar” bekend gemaakt. Eén van de sponsors is Zeewolde Zakelijk (onderdeel van de gemeente) die de ondernemer bekend maakt die de (door hen ingestelde) aanmoedigingsprijs ontvangt.

Deel dit artikel

 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer
 • Ouderwets gezellige ondernemersavond in The Lux

  Blikopzeewolde.nl- De verkiezingsavond van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) afgelopen donderdag, was weer ouderwets gezellig. Zo’n 150 ondernemers kregen dankzij de sponsors Zeewolde Zakelijk van de

  Lees meer