UKE22 speelt op het Open Podium van Koffiehuis De Oude Bieb

donderdag 26 januari 2023 13:38
Blikopzeewolde.nl- Zaterdag 28 januari speelt UKE22 ( JOEK TWENTIE TOE) van 14.30 tot ongeveer 16.00 uur op het Open Podium van Koffiehuis De Oude Bieb aan de Raadhuisstraat in Zeewolde. Toegang is zoals altijd gratis, je bent van harte welkom om te luisteren, een kopje koffie en/of thee te bestellen met wat lekkers daarbij; altijd heerlijk en übergezellig in het warme Koffiehuis, fijn opwarmen even in deze nog koude tijden. De Apeldoornse band brengt songs van de Ierse supergroep U2 ten gehore, begeleid door ukelele, bas en drum/percussie. De liedjes zijn teruggebracht tot de essentie ervan, waardoor de raadselachtige magie die in de liedjes verscholen zit, als vanzelf komt bovendrijven aldus hun website www.uke22.nl.
De driekoppige band bestaat uit Wim van Ommen (ukelele en zang), Herman de Groot (drums) en Dave Gotjé (bas). Ze hebben er veel zin in om hun muziek aan het Zeewoldense publiek te laten horen. En.. het open podium brengt nog veel meer dit jaar aan muzikaal plezier. Hou de socials in de gaten, FB en Insta van De Oude Bieb of.. kom langs op zaterdag! Het Open Podium heeft sinds kort ook een Facebook-groep, genaamd ‘Muziek, live muziek en muzikanten Zeewolde’. Wil je lid worden, geef het aan (bij voorkeur via FB) en je volgt alles voortaan op de voet.
Wil je zelf ook graag zingen en/of muziek maken, maak het kenbaar (via de FB-groep, bij het personeel van Koffiehuis De Oude Bieb of via 06-13 26 85 80). Oefenen is op vrijdagavond van 19.30-22.00u en op zaterdag is er dan live muziek van eigen Flevolandse bodem, doorgaans vanaf 11.00u en/of 15.00u. Mocht je op zaterdag gewoon binnenlopen, geef het even aan bij de counter of muzikanten en je kunt zo het podium op; het is tenslotte niet voor niets een Open Podium. Leuk je te zien en horen!
Enne.. wanneer UKE22 nou heel goed in de smaak valt, op  zaterdag; 17 juni zijn ze weer in de buurt, op het fête de la musique in Ermelo.
Van harte welkom dus a.s. zaterdag 28 januari in Koffiehuis De Oude Bieb, Raadhuisstraat 31 in Zeewolde, alvast veel kijk-, luister- en beleefplezier gewenst !

Deel dit artikel

  • Sjors van der Panne zingt zijn chansons bij ZeewildeLive

    Blikopzeewolde.nl- In 2014 haalde hij de finale van The Voice of Holland met zijn vertolking van het lied “Zeg me dat het niet zo is”. Sjors van der Panne treedt zaterdag

  • VoorleesExpress zoekt enthousiaste vrijwilligers

    Blikopzeewolde.nl- Het thema van de Kinderboekenweek (4-15 oktober) is ‘Bij mij thuis’. Dit thema sluit naadloos aan bij het uitgangspunt van de VoorleesExpress. De vrijwilligers van de VoorleesExpress komen

  • Elisia’s boekenkeuze: ‘De school voor perfecte bruiden’ van Aimie K. Runyan

    Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert cultuur wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt als content creator bij