Urgenda: Haal gratis bomen bij de ‘bomenhub’ Zeewolde

woensdag 1 maart 2023 13:35

Blikopzeewolde.nl- Op 4 maart geeft de Bomenhubs in Almere en Zeewolde 10.000 bomen gratis weg. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Meer Bomen Nu om bomen te komen halen.  Op een bomenhub kunnen zaailingen die op één plek ongewenst zijn gebracht worden en door mensen die bomen willen planten weer opgehaald worden. De verplantmethode is circulair, logisch, gratis en helpt klimaatverandering tegen te gaan, biodiversiteit te herstellen onze omgeving te vergroenen! Kom jij bomen of stuiken halen bij de Meer Bomen Nu Bomenhubs? Wees er snel bij want op=op!

Bomenhub in Zeewolde. Waar: Ibisweg 14. 3897 MA Zeewolde. Wanneer: 4 maart van 10.00 tot 13.00. Meer informatie en aanmelden via deze link.
Voor vragen mail flevoland@meerbomen.nu

Deel dit artikel

  • Rust en ruimte aan het water te koop in Zeewolde: Maalgang 12

    Te koop: Rust en ruimte in Zeewolde: Maalgang 12. Via Flevopand Makelaars: 493.500 euro. Kijk voor alle informatie op www.flevopand.nl info@flevopand.nl Rust en ruimte aan het water. 'Dit is liefde

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.