Verkiezingsdebat voor jongeren in The Lux

zondag 27 februari 2022 12:37

www.blikopzeewolde.nl- Zeewolde- De Flevolandse afdelingen van het CDJA en de JOVD organiseren op 2 maart (19:30) een verkiezingsdebat in The Lux. JOVD en CDJA hebben alle zes de partijen uitgenodigd en alle zes doen ook mee. Tijdens deze avond zullen de afgevaardigde sprekers met elkaar in debat gaan over stellingen die in het belang zijn voor jongeren. Voorafgaand aan het debat kunnen jongeren hun persoonlijke vraag aan de sprekers doorsturen en is er ruimte om deze vragen te beantwoorden. Ook is er ruimte om aan het einde van deze avond na te praten en krijgt iedereen een gratis drankje.

Stemmen is namelijk heel erg belangrijk, júist voor jongeren. Wij gaan ze helpen deze stem uit te brengen op de partij die aansluit bij de jongeren. Lekker laagdrempelig, heel makkelijk en zonder veel moeite! “Het doel is dat lokale partijen met elkaar in debat gaan over stellingen die juist voor deze doelgroep van belang is”, verteld Elise Hordijk voorzitter van CDJA Flevoland. Daarnaast verteld Willemijn Vink voorzitter van de JOVD Flevoland “Ook is het doel van deze avond om de politiek dichter bij de Flevolandse jongeren te brengen. Op deze manier kunnen jongeren binnen één avond samen met hun vrienden én een biertje in hun hand ontdekken welke partij écht bij de jongere past.”

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het