Verkiezingsdebat voor jongeren in The Lux

zondag 27 februari 2022 12:37

www.blikopzeewolde.nl- Zeewolde- De Flevolandse afdelingen van het CDJA en de JOVD organiseren op 2 maart (19:30) een verkiezingsdebat in The Lux. JOVD en CDJA hebben alle zes de partijen uitgenodigd en alle zes doen ook mee. Tijdens deze avond zullen de afgevaardigde sprekers met elkaar in debat gaan over stellingen die in het belang zijn voor jongeren. Voorafgaand aan het debat kunnen jongeren hun persoonlijke vraag aan de sprekers doorsturen en is er ruimte om deze vragen te beantwoorden. Ook is er ruimte om aan het einde van deze avond na te praten en krijgt iedereen een gratis drankje.

Stemmen is namelijk heel erg belangrijk, júist voor jongeren. Wij gaan ze helpen deze stem uit te brengen op de partij die aansluit bij de jongeren. Lekker laagdrempelig, heel makkelijk en zonder veel moeite! “Het doel is dat lokale partijen met elkaar in debat gaan over stellingen die juist voor deze doelgroep van belang is”, verteld Elise Hordijk voorzitter van CDJA Flevoland. Daarnaast verteld Willemijn Vink voorzitter van de JOVD Flevoland “Ook is het doel van deze avond om de politiek dichter bij de Flevolandse jongeren te brengen. Op deze manier kunnen jongeren binnen één avond samen met hun vrienden én een biertje in hun hand ontdekken welke partij écht bij de jongere past.”

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer