Verkopen is leuk! Huur een winkeltje bij ‘De Winkeltjes’.

maandag 10 oktober 2022 12:22

Blikopzeewolde.nl- ‘De Winkeltjes’ is een unieke ‘shop in shop’ voor mensen die graag, professioneel of als bijverdienste, ondernemer willen zijn en een mooie verkoopplek willen hebben om hun producten aan te bieden. Het gaat nadrukkelijk alleen om nieuwe producten. Het unieke van ‘De Winkeltjes’ zit ‘m onder andere in de mogelijkheid om voor een laag bedrag ondernemer te worden. Het geheim van ‘De Winkeltjes’ is de grootschaligheid, er zijn momenteel 66 winkeliers actief. Van woningaccessoires tot wasparfum, van CBD tot chocolade, van kleding tot…….(van alles)

Misschien nog wel belangrijker is dat de ondernemer volledig ‘ontzorgd’ wordt. Initiatiefneemster en shopkeeper Sylvia Bergsma zorgt met haar team voor de verkoop. De winkelier hoeft alleen maar de collectie aan te vullen. Het overgrootste deel van de winkeliers woont in Zeewolde.

Ook een plekje huren? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, een plank, een kast, vloerruimte. De tarieven zijn aantrekkelijk. Hoe meer oppervlakte (m2) u wilt huren hoe goedkoper de prijs per m2. Vanaf 6m2 en vanaf 12m2 is er z.g.n. staffelkorting. De uiteindelijke prijs die u betaalt hangt af van de meters die u zou willen huren.

Loop eens binnen en vraag een gesprek aan met Sylvia. ‘De Winkeltjes’ is gevestigd in winkelgalerij het Ravelijn.

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het