Verkopen is leuk! Huur een winkeltje bij ‘De Winkeltjes’.

maandag 10 oktober 2022 12:22

Blikopzeewolde.nl- ‘De Winkeltjes’ is een unieke ‘shop in shop’ voor mensen die graag, professioneel of als bijverdienste, ondernemer willen zijn en een mooie verkoopplek willen hebben om hun producten aan te bieden. Het gaat nadrukkelijk alleen om nieuwe producten. Het unieke van ‘De Winkeltjes’ zit ‘m onder andere in de mogelijkheid om voor een laag bedrag ondernemer te worden. Het geheim van ‘De Winkeltjes’ is de grootschaligheid, er zijn momenteel 66 winkeliers actief. Van woningaccessoires tot wasparfum, van CBD tot chocolade, van kleding tot…….(van alles)

Misschien nog wel belangrijker is dat de ondernemer volledig ‘ontzorgd’ wordt. Initiatiefneemster en shopkeeper Sylvia Bergsma zorgt met haar team voor de verkoop. De winkelier hoeft alleen maar de collectie aan te vullen. Het overgrootste deel van de winkeliers woont in Zeewolde.

Ook een plekje huren? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, een plank, een kast, vloerruimte. De tarieven zijn aantrekkelijk. Hoe meer oppervlakte (m2) u wilt huren hoe goedkoper de prijs per m2. Vanaf 6m2 en vanaf 12m2 is er z.g.n. staffelkorting. De uiteindelijke prijs die u betaalt hangt af van de meters die u zou willen huren.

Loop eens binnen en vraag een gesprek aan met Sylvia. ‘De Winkeltjes’ is gevestigd in winkelgalerij het Ravelijn.

Deel dit artikel

 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer
 • Ouderwets gezellige ondernemersavond in The Lux

  Blikopzeewolde.nl- De verkiezingsavond van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) afgelopen donderdag, was weer ouderwets gezellig. Zo’n 150 ondernemers kregen dankzij de sponsors Zeewolde Zakelijk van de

  Lees meer