Vliegerfestijn op Lanterstrand leuk, actief en kleurrijk

maandag 25 april 2022 14:58

www.blikopzeewolde.nl Op zondag 1 mei aanstaande organiseert Take Off Outdoor Events in samenwerking met stichting Puur Zeewolde een  vliegerfestijn op het Lanterstrand bij het Tulpeiland. Bezoekers kunnen genieten van de vele vliegers die in de lucht staan maar ook van de tulpen die op dat moment nog volop bloeien op het eiland.  Het vliegerfeest is te bezoeken tussen 12.00 en 17.30 uur.

Zeewolde was al bekend met vliegerfeesten. Meerdere jaren achter elkaar werd het Vliegerfestijn georganiseerd door stichting De Biezenburcht. Na de sluiting van het markante gebouwtje verdween ook dit jaarlijkse festijn. Nu wordt het nieuw leven ingeblazen en dansen de vliegers straks opnieuw in de lucht bij het Tulpeiland.

Bezoekers aan het Tulpeiland en het Vliegerfestijn kunnen deze dag naar deze locatie met de gratis rondvaartsloep vanuit de Aanloophaven. Dit wordt de bewoners aangeboden door gemeente Zeewolde. De eerste afvaart is om 12.30 uur vanuit de haven en dan om het uur. Laatste afvaart is om 17.00 uur vanaf het Tulpeiland terug naar de Aanloophaven.

Kom deze middag plezier maken met wind op het Lanterstrand en neem gerust jouw eigen vlieger mee naar het strand.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

 

Deel dit artikel

 • Waterscouts overstromen dorp (en bedanken Zeewolde met een gondelvaart)

  Blikopzeewolde.nl- Waterscouts, tegen de 4500, uit het ganse land, overspoelden vanmiddag het Raadhuisplein. Hun kamp, NaWaKa (nationaal watersportkamp) opende. De haven lag vol met vletjes, de scouts kleurden het plein.

  Lees meer
 • 32e editie ‘Zeewolde bij de Pinken’ zaterdag 3 september

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de leukste dagen in Zeewolde en zeker de meest bijzondere nadert: 'Zeewolde bij de Pinken': zaterdag 3 september. Een echte 'ouderwetse' koeienshow, waar maak je dat nog

  Lees meer
 • Mariette heeft een oogje op Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woont met haar man in Voorthuizen en maakt zich op om te verhuizen naar Zeewolde. waarom kiest ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer