Vliegerfestijn op Lanterstrand leuk, actief en kleurrijk

maandag 25 april 2022 14:58

www.blikopzeewolde.nl Op zondag 1 mei aanstaande organiseert Take Off Outdoor Events in samenwerking met stichting Puur Zeewolde een  vliegerfestijn op het Lanterstrand bij het Tulpeiland. Bezoekers kunnen genieten van de vele vliegers die in de lucht staan maar ook van de tulpen die op dat moment nog volop bloeien op het eiland.  Het vliegerfeest is te bezoeken tussen 12.00 en 17.30 uur.

Zeewolde was al bekend met vliegerfeesten. Meerdere jaren achter elkaar werd het Vliegerfestijn georganiseerd door stichting De Biezenburcht. Na de sluiting van het markante gebouwtje verdween ook dit jaarlijkse festijn. Nu wordt het nieuw leven ingeblazen en dansen de vliegers straks opnieuw in de lucht bij het Tulpeiland.

Bezoekers aan het Tulpeiland en het Vliegerfestijn kunnen deze dag naar deze locatie met de gratis rondvaartsloep vanuit de Aanloophaven. Dit wordt de bewoners aangeboden door gemeente Zeewolde. De eerste afvaart is om 12.30 uur vanuit de haven en dan om het uur. Laatste afvaart is om 17.00 uur vanaf het Tulpeiland terug naar de Aanloophaven.

Kom deze middag plezier maken met wind op het Lanterstrand en neem gerust jouw eigen vlieger mee naar het strand.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

 

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen