Wie rijdt mee met de 6e Lions Zeewolde Polderrally

donderdag 9 februari 2023 10:44

Blikopzeewolde.nl- Na het succes van afgelopen jaar, wordt er druk gesleuteld aan Lions Zeewolde Polderrally 2023. De old- en young timers en bijzondere auto’s bepalen het straatbeeld op 15 april tijdens deze 6e editie. De Lions Polderrally, een initiatief van Lionsclub Zeewolde, is een inmiddels niet meer weg te denken onderdeel op de jaarlijkse evenementenkalender van deze gemeente. Jong en oud kan zich vergapen aan de prachtige ‘collectors items’ en aanwezig zijn bij start en finish op zaterdag 15 april aanstaande. • 10.00 uur: opstelling van de deelnemende wagens op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis.

 • • 10.30 uur: start Polderrally vanaf het Raadhuisplein, elke 3 minuten vertrekt een auto 
 • • 12.00 uur; Lunch bij Fruithal Smits 
 • • Tijdens lunch: fotomoment met wagen, chauffeur en bijrijder 
 • • Rond 14.45 uur finish van de 1e auto’s bij Nu Jij Werkt, Bosruiterweg 33. 

Organisator en Lion Jan Groenendijk: ‘onze Polderrally heeft naam gemaakt in de auto rallywereld gezien het groeiend aantal aanmeldingen dat wij binnenkrijgen uit de regio en daarbuiten. De Lions Polderrally brengt op wel heel originele wijze het motto van onze serviceclub ‘Lions helpen!’ in praktijk. Ook bij deze editie zullen Zeewoldenaren, die om fysieke of psychische reden best weer eens een leuke dag kunnen gebruiken, plaatsnemen op de bijrijdersstoel van zo’n indrukwekkend voertuig’.  Zoals gebruikelijk bij Lionsclub Zeewolde zal het batig saldo van het georganiseerde evenement worden geschonken aan goede doelen, ditmaal zijn dat: 

1. Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theater les of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen. 

2. De organisatie Nu Jij Werkt, gevestigd aan de Bosruiterweg in Zeewolde, richt zich op het begeleiden van mensen die extra ondersteuning in hun leven kunnen gebruiken. Door arbeidsgerichte dagbesteding aan te bieden kunnen wij een zinvolle dagbesteding leveren, de mogelijkheid om vakkennis op te doen en therapeutische begeleiding aanbieden voor de doelgroep. 

De Lionsleden zijn dankbaar voor de spontane inzet van de autobezitters en het Zeewoldense bedrijfsleven om een kwetsbare doelgroep een onvergetelijke dag te bezorgen en bij te dragen aan de steun voor de goede doelen. De Lions roepen hun mede gemeentebewoners op om weer massaal aanwezig te zijn bij het uitzwaaien van de deelnemers aan deze Polderrally. Het gebeurt niet elke dag dat er zo’n schitterend assortiment bijzondere voertuigen zich op het grondgebied van Zeewolde laat zien! 

Voor vragen over deelname of sponsoring:  Jan Groenendijk E:  ja.groenendijk53@gmail.com

Deel dit artikel

 • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

 • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

  Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

 • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

  Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen