Wil jij dé straatvoetbalkoning van Zeewolde worden?

dinsdag 3 mei 2022 17:55

www.blikopzeewolde.nl  In juni organiseert jongerenwerk hét straatvoetbaltoernooi 2×2 van Zeewolde. Het toernooi 2 tegen 2 is op straat, kleine doeltjes, snel voetbal & lekkere muziek. Via een voorronde op één van de speelpleinen kan een team zich plaatsen voor de grote finale op het Kerkplein.

Opgeven doe je met een maatje in je eigen categorie: groep 5/6 en groep 7/8. Jongens en meiden apart. De locatie en de dag kan je zelf kiezen. Het gaat om de locatie, ongeacht welke school je zit.

Voorrondes: beginnen steeds om 15:00 uur.

– Donderdag 2 juni (Opening): Panta Rhei / Kaleidoscoop

– Donderdag 9 juni: ’t Wold / Regenboog

– Donderdag 16 juni: Mozaïek / Toermalijn

Finale: 30 juni (14:00 uur) op het Kerkplein

Schrijf je snel in met een maatje via ons inschrijfboekje of mail [email protected]

Volg alles op Instagram: @straatvoetbal.zeewolde voor alle info

Deel dit artikel

 • Iedereen kan meedoen aan de Crosstriathlon van de TVZ

  Blikopzeewolde.nl- De Pareltriathlon maakt plaats voor Crosstriathlon. Het concept is anders, de locatie is anders maar wat blijft is dat iedereen mee kan doen. De organisatie blijft in handen van

  Lees meer
 • Hoofdsponsor DYZLE geeft korfbalvereniging impuls

  Blikopzeewolde.nl- Met de komst van DYZLE als hoofd- en naamsponsor geeft de korfbalvereniging Zeewolde een nieuwe impuls. De komende vijf jaar gaat de club verder als KV Wolderwijd/DYZLE. Na de

  Lees meer
 • Hockey: waterveld moet het verschil maken

  Blikopzeewolde.nl- Bij de hockeyclub wordt hard gewerkt aan de aanleg van een waterveld. Op een waterveld rolt de bal sneller en 'consistenter', dat heeft een positieve invloed op het spel.

  Lees meer