Wil jij dé straatvoetbalkoning van Zeewolde worden?

dinsdag 3 mei 2022 17:55

www.blikopzeewolde.nl  In juni organiseert jongerenwerk hét straatvoetbaltoernooi 2×2 van Zeewolde. Het toernooi 2 tegen 2 is op straat, kleine doeltjes, snel voetbal & lekkere muziek. Via een voorronde op één van de speelpleinen kan een team zich plaatsen voor de grote finale op het Kerkplein.

Opgeven doe je met een maatje in je eigen categorie: groep 5/6 en groep 7/8. Jongens en meiden apart. De locatie en de dag kan je zelf kiezen. Het gaat om de locatie, ongeacht welke school je zit.

Voorrondes: beginnen steeds om 15:00 uur.

– Donderdag 2 juni (Opening): Panta Rhei / Kaleidoscoop

– Donderdag 9 juni: ’t Wold / Regenboog

– Donderdag 16 juni: Mozaïek / Toermalijn

Finale: 30 juni (14:00 uur) op het Kerkplein

Schrijf je snel in met een maatje via ons inschrijfboekje of mail [email protected]

Volg alles op Instagram: @straatvoetbal.zeewolde voor alle info

Deel dit artikel

 • Gratis sportactiviteiten Lanterstrand

  www.blikopzeewolde.nl Op zaterdag 7 mei organiseren diverse sportverenigingen in samenwerking met de buurtsportcoaches en Puur Zeewolde diverse (water)sportactiviteiten op het Lanterstrand bij het Tulpeiland. De activiteiten vinden plaats tussen 10.00

  Lees meer
 • ‘Ons Stekkie’ heeft er een geweldige vijsvijver bij

  www.blikopzeewolde.nl Hengelsportvereniging 'Ons Stekkie' is een geweldige visvijver rijker, de Waterlinie. Vanochtend werd een begin gemaakt met het verwijderen van het hekwerk aan de kant van de appartementengebouwen. Voorzitter Jan

  Lees meer
 • Optimist on Tour meert aan in Zeewolde

  www.blikopzeewolde.nl Kinderen die altijd al eens hebben willen suppen, kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt van 12 tot en met 15 april naar de aanloophaven.

  Lees meer