Wim van den Noort- belangenbehartiger van geboorte- doet het rustiger aan

zondag 20 maart 2022 13:55

www.blikopzeewolde.nl Op de avond van de verkiezingen van de Centrumondernemer van het Jaar en de Ondernemer van het jaar kondigde Wim van den Noort aan het rustiger aan te gaan doen. Wim wie? De zakelijke wereld in Zeewolde en Flevoland kent hem goed, tot heel goed. Bij het grote publiek is hij minder bekend, hoewel hockeyers van de HCZ hem kennen als hun oud- voorzitter en enthousiast scheidsrechter. Ook bij het toenmalige Wolderwelzijn (nu Welzijn Zeewolde) was hij bestuurslid.

Tijdens de avond haalde goochelaar Peter Vogel hem uit de volle zaal. Wim mocht optreden als goochelaar met de door Vogel aan hem gegeven artiestennaam Wim the greatest. (op de foto naast hem presentatrice Sabine van Diemen)

Wim van den Noort is al acht jaar voorzitter van het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, een functie die hij later dit jaar neerlegt. Hij was ook zeven jaar voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde. Hij was de motor en initiatiefnemer van de de laatste twee verkiezingsdebatten. Hij was danwel is actief (geweest) bij werkgeversorganisatie VNO-NCW, SER Flevoland, RAI Amsterdam, de Kamer van Koophandel en het Waterschap. ‘Nimmer heb ik dat gedaan omdat het zo aardig staan op mijn C.V. maar altijd om bij te dragen aan het maatschappelijke- of collectieve belang’, zegt hij in een interview het het (verkiezings)magazine ‘Succes’. Hij heeft daarnaast zijn eigen bureau Management Partners.

Wim gaat nu meer aandacht besteden aan zijn privé leven, waaronder zijn vier kleinkinderen. Bloemen waren er niet voor hem, maar voor zijn vrouw Els (oud-leerkracht van basisschool De Delta en oud- directeur van basisschool Panta Rhei).

 

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer