Wim van den Noort- belangenbehartiger van geboorte- doet het rustiger aan

zondag 20 maart 2022 13:55

www.blikopzeewolde.nl Op de avond van de verkiezingen van de Centrumondernemer van het Jaar en de Ondernemer van het jaar kondigde Wim van den Noort aan het rustiger aan te gaan doen. Wim wie? De zakelijke wereld in Zeewolde en Flevoland kent hem goed, tot heel goed. Bij het grote publiek is hij minder bekend, hoewel hockeyers van de HCZ hem kennen als hun oud- voorzitter en enthousiast scheidsrechter. Ook bij het toenmalige Wolderwelzijn (nu Welzijn Zeewolde) was hij bestuurslid.

Tijdens de avond haalde goochelaar Peter Vogel hem uit de volle zaal. Wim mocht optreden als goochelaar met de door Vogel aan hem gegeven artiestennaam Wim the greatest. (op de foto naast hem presentatrice Sabine van Diemen)

Wim van den Noort is al acht jaar voorzitter van het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, een functie die hij later dit jaar neerlegt. Hij was ook zeven jaar voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde. Hij was de motor en initiatiefnemer van de de laatste twee verkiezingsdebatten. Hij was danwel is actief (geweest) bij werkgeversorganisatie VNO-NCW, SER Flevoland, RAI Amsterdam, de Kamer van Koophandel en het Waterschap. ‘Nimmer heb ik dat gedaan omdat het zo aardig staan op mijn C.V. maar altijd om bij te dragen aan het maatschappelijke- of collectieve belang’, zegt hij in een interview het het (verkiezings)magazine ‘Succes’. Hij heeft daarnaast zijn eigen bureau Management Partners.

Wim gaat nu meer aandacht besteden aan zijn privé leven, waaronder zijn vier kleinkinderen. Bloemen waren er niet voor hem, maar voor zijn vrouw Els (oud-leerkracht van basisschool De Delta en oud- directeur van basisschool Panta Rhei).

 

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het