Workshop fotografie J. W. Hage

woensdag 2 november 2022 13:06
Blikopzeewolde.nl- In november komt het praktijkboek fotografie ‘Een schot in de roos uit’ van de Zeewoldese fotograaf Jan Willem Hage uit. Hierin staan alle aspecten die een foto perfect kunnen maken systematisch beschreven (volgens de High Five kenmerken). Tegelijkertijd starten half november zes middagen om de week workshops. Deze worden gegeven in de studio in Ermelo. Hierbij worden met het boek als leidraad, praktische fotografie- opdrachten uitgelegd én in praktijk gebracht. Lees meer op VakFoto.nl/boek.
Als voorbeeld maken we in Harderwijk foto’s van dit beeld. Met het online werkboek maken we hier eenvoudig een half doorzichtige viool van. De muziek is gestopt, het verhaal leeft verder. 

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer