Zaterdag komt Sinterklaas aan in Zeewolde!

maandag 14 november 2022 10:14

Blikopzeewolde.nl-  Hallo jongens en meisjes, jullie hebben het vast gezien op tv, het was nog even spannend met de stoomboot. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en zijn we veilig aangekomen in Nederland. Hebben jullie je schoen al gezet? Op zaterdag 19 november vanaf 13.00 uur komt Sinterklaas met de Pieten aan in de Aanloophaven in Zeewolde. Er is van alles te doen, er is een dj-piet, er komen muziekpieten en ook de danspieten zijn aanwezig. We hebben ook gehoord dat er iets nieuws en unieks staat te gebeuren, dat heeft te maken met digitaal bestellen en bezorgen van de cadeautjes? Ook dit jaar is er een piet aanwezig met glutenvrije pepernoten. Je herkent haar aan de groene outfit! Vergeet niet om een rondje langs de winkels te doen, zodat je voldoende ideeën hebt voor je verlanglijstje!

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer