Zaterdag verkiezingsmarkt: D66 zoekt bestemming voor bakfiets

maandag 28 februari 2022 12:13

www.blikopzeewolde.nl- Op de verkiezingsmarkt van 5 maart geeft D66 Zeewolde een bakfiets weg aan de persoon of instantie/vereniging die de beste reden heeft om een bakfiets in het bezit te hebben. Op 5 maart vindt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen de verkiezingsmarkt plaats op het Kerkplein van 10.00 uur tot 14.00 uur. De deelnemende politieke partijen zullen op deze dag zich presenteren. D66 Zeewolde geeft op deze een heuse bakfiets weg. Volgens de partij is deze bakfiets nog in zeer goede staat en zal worden weggegeven aan die persoon of instantie/vereniging die volgens D66 Zeewolde daar de allerbeste reden voor hebben. Op papier moet dan worden aangegeven waarom men deze bakfiets zo nodig heeft. Dit kan ingeleverd worden direct aan de kraam van D66 Zeewolde op de verkiezingsmarkt op 5 maart. Het bestuur van D66 Zeewolde maakt dan de uiteindelijke winnaar bekend.

Tulpen zijn heel erg verbonden met Zeewolde bijvoorbeeld door de tulpenroute en tulpeneiland. Ook kan de tulp, volgens D66 Zeewolde, gezien worden als symbool voor de democratie. De tulpenbol groeit uit tot een fantastische bloem maar is tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Daarom organiseert D66 Zeewolde een tekenwedstrijd voor kinderen met de tulp als thema. Deze tekeningen kunnen gemaakt worden aan de kraam van D66 op de verkiezingsmarkt maar kan ook thuis gemaakt worden.

Om kans te maken op een mooie prijs moet de tekening ingeleverd worden op 5 maart tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij de kraam van D66 op het Kerkplein. De beste tekening wordt beloond met een Intertoys Kadokaart van € 15,- en wordt gepubliceerd op de facebook pagina en de website van D66 Zeewolde.

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer