Zaterdag verkiezingsmarkt: D66 zoekt bestemming voor bakfiets

maandag 28 februari 2022 12:13

www.blikopzeewolde.nl- Op de verkiezingsmarkt van 5 maart geeft D66 Zeewolde een bakfiets weg aan de persoon of instantie/vereniging die de beste reden heeft om een bakfiets in het bezit te hebben. Op 5 maart vindt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen de verkiezingsmarkt plaats op het Kerkplein van 10.00 uur tot 14.00 uur. De deelnemende politieke partijen zullen op deze dag zich presenteren. D66 Zeewolde geeft op deze een heuse bakfiets weg. Volgens de partij is deze bakfiets nog in zeer goede staat en zal worden weggegeven aan die persoon of instantie/vereniging die volgens D66 Zeewolde daar de allerbeste reden voor hebben. Op papier moet dan worden aangegeven waarom men deze bakfiets zo nodig heeft. Dit kan ingeleverd worden direct aan de kraam van D66 Zeewolde op de verkiezingsmarkt op 5 maart. Het bestuur van D66 Zeewolde maakt dan de uiteindelijke winnaar bekend.

Tulpen zijn heel erg verbonden met Zeewolde bijvoorbeeld door de tulpenroute en tulpeneiland. Ook kan de tulp, volgens D66 Zeewolde, gezien worden als symbool voor de democratie. De tulpenbol groeit uit tot een fantastische bloem maar is tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Daarom organiseert D66 Zeewolde een tekenwedstrijd voor kinderen met de tulp als thema. Deze tekeningen kunnen gemaakt worden aan de kraam van D66 op de verkiezingsmarkt maar kan ook thuis gemaakt worden.

Om kans te maken op een mooie prijs moet de tekening ingeleverd worden op 5 maart tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij de kraam van D66 op het Kerkplein. De beste tekening wordt beloond met een Intertoys Kadokaart van € 15,- en wordt gepubliceerd op de facebook pagina en de website van D66 Zeewolde.

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het