Zeewolde live: ‘De meiden van toen’ in The Lux

zaterdag 12 november 2022 17:31

Blikopzeewolde-nl-  Op zaterdag 26 november in The Lux: speels cabaret van ‘De meiden van toen’, inmiddels Vrouwen van Nu. Waar lopen ze tegenaan, die meisjes van toen, die nu groot zijn geworden? Deze drie vrouwen vertellen hun eigen verhaal, maar velen zullen zich erin herkennen. In een wervelende, muzikale show met een grote dosis humor komen alle verwachtingen, twijfels en teleurstellingen voorbij, die horen bij de realiteit van nu. ‘Leven Nu’ is dan ook de pakkende titel.Herkenbare thema’s voor alle mensen op zoek naar geluk en zingeving, in onze snel veranderende samenleving waarin er aan alle (online) kanten aan je wordt getrokken. De dames zetten een verrassende en eerlijke voorstelling neer, en sturen je met een goed gevoel weer naar huis, en wie wil dat niet! Lekker uit in eigen dorp en met een tevreden gevoel terug naar huis. Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en alle genders.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.zeewoldelive.nl

Koop je nu een ticket voor de voorstelling en maak kans op een golden ticket voor een van de Nationaal Theaterweekend voorstellingen (27 t/m 29 januari 2023).

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer