Zeewolde zonder Avondvierdaagse, dat kan toch niet!

zaterdag 8 oktober 2022 10:13

blikopzeewolde.nl- De Avondvierdaagse Zeewolde is op zoek naar helpende handen in de voorbereiding van en tijdens het evenement. Je kunt dan denken aan een rol in het bestuur, maar ook op uitvoerend vlak zoals werving, sponsoring en dergelijke. Heb je interesse of wil je eerst meer informatie hebben over wat het inhoudt? Kom dan naar onze vrijwilligersavond op 18 oktober. Hier wordt in gegaan op wat er achter de schermen gebeurt en welke rollen in het bestuur & werkgroepen in te vullen zijn. Vele handen maken licht werk. En zeg nou zelf, Zeewolde zonder Avondvierdaagse, dat kan toch niet!

 

Datum: 18 oktober. Tijd: 20:00 – 21:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur). Locatie: De Meermin (Kerkplein)

Heb je besloten om te komen, hartstikke leuk! Graag een e-mail naar avondvierdaagsezeewolde@outlook.com, zodat er rekening gehouden kan worden met koffie/thee.

 

 

 

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer