Zeewoldevoorelkaarcafé vol inspiratie en interactie

vrijdag 22 september 2023 12:34

Blikopzeewolde.nl- Van 23 september tot en met 10 oktober 2023 bruist Zeewolde, dankzij de inspirerende initiatieven van de ZeewoldeSamen coalitie. In dit kader nodigen wij je graag uit voor ons bijzondere Zeewoldevoorelkaarcafé op vrijdag 6 oktober. Een gezellige ochtend vol inspiratie en interactie in de Meermin aan het Kerkplein. Kies uit één van de vijf workshops naar keuze en sluit deze ochtend af met een heerlijke lunch!Deelname is gratis, mits aangemeld! Aanmelden kan tot maandag 2 oktober 2023 via zeewoldevoorelkaar.nl/zeewoldevoorelkaarcafé. Vul bij de ‘opmerkingen’ in welke workshop jij graag wil volgen. Lunch je ook mee? Van harte welkom! Heb je nog vragen of lukt het je niet om digitaal aan te melden? Bel dan naar 036-5224655. `Het team van Welzijn Zeewolde helpt graag.

Programma

09:30 uur                                Inloop met koffie en thee

09:45 uur                                  Opening café

10:00 uur                                  Inspiratieworkshop Zeewoldevoorelkaar

10:45 uur                                  Workshop naar keuze

12:00 uur                                  Afsluitende lunch

13:00 uur                                  Einde programma

Workshop naar keuze

 1. Praatcafé en spelcafé – Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
 2. Herinneringencafé – ontwerp onder begeleiding van Rosalinda Resosemito-Kock je eigen
  ‘messagestone’ aan de hand van (een) mooie herinnering(en) en/of gedachten.
 3. Creacafé – Liever creatief aan de slag? Kom lekker schilderen of tekenen. Kunstenares Gonny Geurts helpt je graag verder op weg met fijne tips.
 4. Danscafé – Wist je dat dansen bijdraagt aan je geluksgevoel? Onder begeleiding van een professional Tilly Verhaar ga je (zit)dansen op muziek en kun je heerlijk bewegen op muziek.
 5. ICT Café – Hulpnodig bij het instaleren van je I-pad, telefoon of computer. De vrijwilligers van Seniorweb helpen je graag op weg bij al je ICT vragen.

Deel dit artikel

 • Boeken: Elisia recenseert ‘De staljongen van Auschwitz’ van Henry Oster

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit en werkt als content creator bij

 • ZeewoldeLive: podium vol Zeewolder muziektalent in The Lux

  Blikopzeewolde.nl- Onder de naam PodiumXtra geeft ZeewoldeLive zaterdag 25 november Zeewolder muzikanten in The Lux de ruimte om in eigen dorp op te treden.  Met een zeer gevarieerd repertoire van onder

 • Zeewolde Winterworld: nu aanmelden voor ‘Bij de Fluitketelschuiven’

  Blikopzeewolde.nl- “Bij de Fluitketel schuiven”, een van de meest populaire activiteiten tijdens Zeewolde Winterworld komt weer terug. Hoe ging het ook alweer? Simpel: schuif met de pannen/strijkijzers zo dicht mogelijk